Forum Discussion

dariaprzybysz's avatar
2 years ago
Solved

Odłączone konto Steam nadal uniemożliwia połączenie z nowym kontem.

Odłączone konto Steam, mimo że w ustawieniach konta EA już nie widnieje, w momencie próby połączenia z nowym kontem, stare konto to uniemożliwia 🙂 Co mogę zrobić? Proszę o pomoc / ewentualny kontakt, ponieważ nie mogę znaleźć nigdzie nr do konsultanta. 

• Witaj

Kiedy usuniesz powiązanie pomiędzy kontem platformy (np. Steam) a kontem EA i powiążesz je z nowym kontem EA, stracisz możliwość usunięcia tego powiązania na kolejne sześć miesięcy. Zanim zdecydujesz się na ten krok, zastanów się, czy usunięcie powiązania to najlepsze wyjście, a także czy rozumiesz wynikające z tego ryzyko.

1. Przejdź do Ustawień konta EA.
    2. Kliknij Połączenia.
    3. Znajdź konto, którego powiązanie chcesz usunąć, i kliknij przycisk Usuń powiązanie.
    4. Otrzymasz kod weryfikacyjny. Wprowadź kod i kliknij przycisk Wyślij.
    5. Przeczytaj zastrzeżenia prawne i upewnij się, że chcesz usunąć powiązanie z pełną świadomością powyższego ryzyka.
    6. Zaznacz okienko Rozumiem i chcę kontynuować.
    7. Kliknij Usuń powiązanie.

KONTAKT tu masz bezpośredni odnośnik dokończ resztę i kliknij "Wybierz sposób kontaktu"

Jeśli nie chcesz czekać pozostaje opcja LIVECHAT

Nie ma kontaktu tel.

1 Reply

• Witaj

Kiedy usuniesz powiązanie pomiędzy kontem platformy (np. Steam) a kontem EA i powiążesz je z nowym kontem EA, stracisz możliwość usunięcia tego powiązania na kolejne sześć miesięcy. Zanim zdecydujesz się na ten krok, zastanów się, czy usunięcie powiązania to najlepsze wyjście, a także czy rozumiesz wynikające z tego ryzyko.

1. Przejdź do Ustawień konta EA.
    2. Kliknij Połączenia.
    3. Znajdź konto, którego powiązanie chcesz usunąć, i kliknij przycisk Usuń powiązanie.
    4. Otrzymasz kod weryfikacyjny. Wprowadź kod i kliknij przycisk Wyślij.
    5. Przeczytaj zastrzeżenia prawne i upewnij się, że chcesz usunąć powiązanie z pełną świadomością powyższego ryzyka.
    6. Zaznacz okienko Rozumiem i chcę kontynuować.
    7. Kliknij Usuń powiązanie.

KONTAKT tu masz bezpośredni odnośnik dokończ resztę i kliknij "Wybierz sposób kontaktu"

Jeśli nie chcesz czekać pozostaje opcja LIVECHAT

Nie ma kontaktu tel.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,299 PostsLatest Activity: 2 hours ago