Forum Discussion

Andrex124's avatar
3 years ago
Solved

Po zmianie Origin na EA app nie da się apki zainstalować

Witam po zmianie z Origin na ta dziką  apke nie da się tego zainstalować, naprawić a ni nic . Kiedy próbuje naprawić wywala na 70% błąd ze   aplikacja napotkała błąd nieokreślony i du.. . Próbowałem jako admin, wyczyścić pamięć podręczna, i cholera wie co jeszcze , kiedy odpalam instalator to twierdzi ze apka jest zainstalowana, a nie jest  fizycznie i żaden z waszych pomysłów nie działa. Proszę o jakieś logiczne rozwiązanie problemu gdyż trochę kasy    wtopiłem w gry na tej platformie i nie jestem zadowolony z takiego rozwoju sytuacji.

• Hej @Andrex124 

Przejdź do Aplikacji w swoim komputerze. Dla plików "Microsoft Visual C++..." gdzie jest widoczna opcja Modyfikuj skorzystaj z opcji Napraw. Następnie uruchom ponownie PC.

Daj znać jak poszło.Pozdrawiam,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Andrex124 

Przejdź do Aplikacji w swoim komputerze. Dla plików "Microsoft Visual C++..." gdzie jest widoczna opcja Modyfikuj skorzystaj z opcji Napraw. Następnie uruchom ponownie PC.

Daj znać jak poszło.Pozdrawiam,

_Kalina

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,206 PostsLatest Activity: 2 hours ago