EA_KalinaCommunity Manager3 years ago@PieseloPL Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @EA_Kuba.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,632 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,632 Posts
Recent DiscussionsNadmierne cenzurowanie wiadomości na czacie EA w rozmowach między znajomymi Witam, od kilku dni posiadam problem braku możliwości przeprowadzenia normalnej rozmowy tekstowej przez czat EA. Cenzuruje mi praktycznie wszystkie wiadomości, które są poprawne z etyką EA, nie zawie...EA app wyłącza się po kilku minutach od włączenia w czasie gry Witam, chciałem zagrać w ea fc i grałem normalnie 5 minut może i potem wyskoczył komunikat (wstawie poniżej) że gra zostanie wyłączona bo aplikacja się wyłącza sama Prośba o pomoc w odzyskaniu konta EA bez dostępu do maila dzień dobry piszę z drugiego konta chciałbym prosić o odzyskanie konta EA. do którego straciłem dostęp przez to że powiązało mnie z innym adresem e-mail. mam nawet dowody że to moje konto, Mam...Odzyskanie dostępu do wyłączonego konta z powodu braku aktywności. Witam, posiadam konto Origin / EA, które z powodu braku aktywności zostało wyłączone. Znam swoje EA ID oraz przypisany adres email. Niestety z racji długiej przerwy nie jestem w stanie zalogować się ...Nie udało się urchomić gry - ME2 Dzień dobry. Nie mogę uruchomić gry mass effect 2, komunikat: nie udało się uruchomić gry, wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie, spróbuj ponownie za chwilę. Nie działa reinstall gry, aplika...