Forum Discussion

PiotrekPL19's avatar
3 years ago

Problem z Battefiled 4

Zakupiłem gre Battefilda 4 na PC w wersji cyfrowej z empiku. Dostałem instrukcjię zeby zalogować się do origin i pobrac ją z zakładki moje gry. Nie ma już orgimi więc zrobiłem to w aplikacji ea app. Wpisałem kod jaki dostałem w kolekcji i wyskoczyło mi to co jest w załączniku i nacisłem potwierdź.Wraca mnie do klucza i pod miejscem klucza jest napisane ten kod został zrealizowany i nic więcej nie wyskakuje. A gra nie wyskakuje w kolekcji i skąd ją pobrać bądź jak to pobrać. Czy muszę dołączyć do ea play zeby ją pobrać jak juz mam ją kupioną.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @PiotrekPL19 

Po wpisaniu kodu, gra powinna się pojawić w EA app> Kolekcja> Moje gry. Jeśli tak się nie stało spróbuj wyczyśćić pamięć podręczną EA app. Brak gry nie oznacza, że musisz zakupić EA  Play - jest to subskrypcja, o której możesz się więcej dowiedzieć tutaj.  Zwróć natomiast uwagę czy kod do gry miał 20 znaków - jest to ilość znaków, która aktywuje grę podstawową. Jeśli kod miał np. 16 znaków oznaczać to będzie, że jest to kod na zawartość dodatkową i dlatego nie widac jej w Kolekcji.

Możesz potwierdzić bezpośrednio z naszym supportem, czy klucz gry został poprawnie przypisany do Twojego konta.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Daj znać jak wygląda sytuacja. Pozdrawiam,

_Kalina

• Zrobiłem co napisałaś czyli wyczyściłem pamięć podręczną i nic to nie dało a kod mam 20 symbolowy. Nawet próbowałem odnowa zainstalować ea app i nadal nie ma gry.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,293 PostsLatest Activity: 4 days ago