Forum Discussion

lahpclugceh4's avatar
lahpclugceh4
Newcomer
23 days ago
Solved

Problem z dodatkiem the Sims 4

Witam, jakiś czas temu po ponownym zalogowaniu do konta EA (musiałam zmienić hasło, bo nie pamiętałam starego), i okazało się, że podstawa jest, rodziny są, ale zniknął jeden dodatek. Oczywiście, po ponownym wpisaniu kodu okazało się, że został on już użyty i tak stanęłam w miejscy. Czy można jakoś rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc. 

• Hej lahpclugceh4​ 

Upewnij się czy oprócz nowego hasła nie pojawił się na Twoim koncie nowy pseudonim. Jeśli tak proszę zaloguj się do EA app za pomocą twojego EA ID, czyli pseudonimu, który był używany jako pierwszy na koncie z grą The Sims 4 i Twoim dodatkiem.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej lahpclugceh4​ 

Upewnij się czy oprócz nowego hasła nie pojawił się na Twoim koncie nowy pseudonim. Jeśli tak proszę zaloguj się do EA app za pomocą twojego EA ID, czyli pseudonimu, który był używany jako pierwszy na koncie z grą The Sims 4 i Twoim dodatkiem.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,291 PostsLatest Activity: 15 hours ago