Forum Discussion

meowgosha's avatar
3 years ago
Solved

Problem z friend pass It takes two

Cześć, 

mamy problem z friend passem. Druga osoba kupiła grę It takes two i chcieliśmy zagrać razem przez darmowego friend passa. Niestety po zaproszeniu i przyjęciu zaproszenia wyskakuje komunikat : "Nie mogliśmy uruchomić twojej gry. Niestety wystąpił problem z uruchomieniem gry. Zamknij to okno i spróbuj ponownie". Czyściłam cache EA play, włączałam jak administrator, reinstallowałam aplikacje EA play, reainstallowałam grę. Dalej ten sam problem..

POMOCY!

• Cześć @meowgosha 

Wyłącz tymczasowo "Nakładkę w grze" z poziomu aplikacji EA a następnie spróbuj ponownie. 

Upewnij się także, czy twój system Windows i sterowniki są już w pełni zaktualizowane. 

Podeślij nam raport DxDiag w razie dalszych kłopotów. 

EA_Pulsar

3 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Cześć @meowgosha 

Wyłącz tymczasowo "Nakładkę w grze" z poziomu aplikacji EA a następnie spróbuj ponownie. 

Upewnij się także, czy twój system Windows i sterowniki są już w pełni zaktualizowane. 

Podeślij nam raport DxDiag w razie dalszych kłopotów. 

EA_Pulsar

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Odznaczę rozwiązanie, ale jesteśmy do Twojej dyspozycji w razie dodatkowych pytań. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,345 PostsLatest Activity: 7 days ago