Forum Discussion
Hej Quperr
Quperr wrote:Niestety konto zostało usunięte
Niestety, jeśli konto EA zostało usunięte to wraz z nim zostały usunięte wszystkie przypisane do niego klucze. Twój brat podczas rozmowy z nami musiał potwierdzić, że wyraża na to zgodę. Czy masz pewność, że Twój brat się z nami skontaktował w tym celu, by usunąć swoje konto EA?
- Quperr5 days agoSeasoned Newcomer
Znaczy z tego co mi mowił to on sam tego konta nie usuwal tylko po jakimś czasie nie mogł się zalogowac ,moze wygaslo nie wiem,ale napewno nie usuwal tego konta, niestety nawet chodzby się mylił i te konto by istnialo to nie mamy dostepu do tego maila i chcialbym zapytac czy istnieje jakas opcja by zagrac czy juz niestety nie.Posiadam płyte, klucz ale konta juz nie(wtedy to bylo konto origin)
- EA_Kuba4 days ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź Quperr
Jeśli wiesz jaki adres email został wykorzystany na koncie i posiadasz klucz od gry, to możesz spróbować skontaktować się z nami by odzyskać dostęp do tego konta EA. Nie mniej będzie to wymagało alternatywnej weryfikacji konta i podania danych na jego temat.
Jeśli jeszcze tego nie zrobiliście to zacząłbym od odzyskania dostępu do maila który był na koncie. Jeśli to zawiedzie - skontaktujcie się z nami poprzez czat.
- Quperr3 days agoSeasoned Newcomer
Dokładnej nazwy maila nie jestem pewny ale pytałem brata na temat tego czy próbował odzyskać konto. Odpowiedział mi ze nie pamięta hasła do maila a odzyskać hasło też nie może bo jest przypisany do starego numeru telefonu który jest już nie aktualny. Napisałem do was tak jak wskazałeś. Czy jest jakaś szansa żeby jeszcze coś z tą fifa zrobić czy po prostu przepadła?