Problem z kontami i biblioteką
Cześć
kilka lat temu założyłam konto na Orgin. Potem przyszła zamiana na EA. Niestety konto zakładane wtedy było na inny adres e-mail do którego dziś nie mam dostępu, skrzynka jest po prostu usunięta. Tak więc nie mam możliwości odzyskania tamtego konta poprzez zmianę hasła nie mając dostępu do maila. Problemem jest to, że wszystkie gry zostały przypisane do tamtego konta, więc na nowym wpisując jakikolwiek kod z gry mam komunikat, że kod został wykorzystany (chodzi tu głównie o The sims 3 i dodatki).
Czy istnieje jakiekolwiek rozwiązanie bym mogła przypisać gry do nowego konta? Albo może jest inny sposób na ten problem? Support na chacie nie jest mi w stanie pomóc.
Hej @iz1qvw4rzd3i
Jedyna opcją odzyskania dostępu do gier, jak aktualizacja adresu email, na koncie EA. Aby można zmienić adres email na koncie, należy zweryfikować własność konta - takie potwierdzenie jest absolutnie niezbędne.
Jeśli kontaktując się z wsparciem EA poprzez czat, a nie jesteś w stanie zweryfikować konta za pomocą kodu wysłanego na oryginalny adres email, wówczas doradca jest zobowiązany potwierdzić własność konta na podstawie dodatkowej listy pytań (są to pytania o dane podane przy zakładaniu konta czy też w czasie jego użytkowania).
- weryfikacja to kluczowy krok w celu zapewnienia bezpieczeństwa wszystkich naszych użytkowników i ochrony ich danych osobowych oraz informacji o koncie przed nieautoryzowanym dostępem.
- udzielając odpowiedzi na pytania z opracowanej listy, bądź precyzyjny/a i podaj 1 odpowiedź na każde pytanie; np. podając datę urodzenia (z założenia to data podana w dowodzie osobistym) napisz 09/09/1993 zamiast 09/09/ 1993 lub 1995