Forum Discussion

speed666ggg's avatar
speed666ggg
Seasoned Newcomer
1 day ago

Problem z logowaniem. Uwierzytelnianie

Witam. Kupiłem fc na steam odebrałem dlc zanim się zalogowałem do ea niestety. Email na który chce się logować jest powiązany z emailem do którego nie mam dostępu już. Konsultanci nie pomagają. Co mam zrobić 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 hours ago

Hej speed666ggg​ 

Rozumiem, że to bardzo frustrująca sytuacja.

Niestety, jeśli nie masz możliwości odzyskania dostępu do przypisanego adresu e-mail, a konsultanci Pomocy EA nie są w stanie pozytywnie zweryfikować konta i zmienić jego danych, z poziomu forum nie mamy już dodatkowych możliwości, aby Ci w tym pomóc.

Nie mamy dostępu do danych kont ani możliwości obejścia procesu weryfikacji lub ręcznej zmiany adresu e-mail. Takie działania mogą zostać wykonane wyłącznie przez Pomoc EA po pomyślnej weryfikacji właściciela konta.

Przykro mi, że w tym przypadku nie możemy zrobić więcej z poziomu forum.

• speed666ggg's avatar
    speed666ggg
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Nie mam jak odzyskać poczty do emaila 

• speed666ggg's avatar
    speed666ggg
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Dziękuję. Czat z konsultantem nic nie pomaga. Wysłałem im nawet dowód zakupu ale są bezradni 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej speed666ggg​

W pierwszej kolejności warto sprawdzić możliwość odzyskania samej skrzynki u dostawcy poczty.

Jeżeli nie jest to możliwe, niestety z poziomu forum nie mamy dostępu do danych kont ani możliwości zmiany przypisanego adresu e-mail. Taką sprawę musisz rozwiązać poprzez czat. Istnieją alternatywne sposoby weryfikacji konta, by zmienić jego dane. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Usunąłem załącznik przypisany do Twojego postu.

Nigdy nie zamieszczaj zrzutów ekranu z widocznymi danymi personalnymi na publicznym forum.

Możesz zostać poproszony o taki dowód zakupu podczas rozmowy na czacie. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,833 Posts