Forum Discussion

c05o5372ew6s's avatar
c05o5372ew6s
Rising Newcomer
3 days ago

Problem z logowaniem

Mam problem z zalogowaniem się na EA. Od już dawnego czasu próbuje się zalogować, ale żeby wejść na konto to muszę wpisać 6-cyfrowy kod, który powinienem dostać na maila. Niestety ale nie przychodzą mi maile do EA i nie wiem dlaczego. Specjalnie założyłem inne konto na EA używając innego maila i na tamtym emailu przychodzą mi od EA. Sprawdzałem czy może nie zablokowałem EA na gmailu i tego nie zrobiłem, sprawdzałem spam, promocje-wszystko co można. Czy da się zalogować na aplikację EA BEZ tego potwierdzenia przez 6 cyfrowy kod. Proszę o pomoc, nie chcę stracić moich gier i postępowania w nich.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej c05o5372ew6s​ 

W takim przypadku możesz skorzystać z jednego z zapasowych kodów, które wyświetliły się podczas włączania weryfikacji logowania. 

Jeśli ich nie posiadasz i masz 100% że wiadomości nie trafiają do folderu ze spamem - skontaktuj się z nami poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago
1,623 Posts