Problem z odzyskaniem starego konta EA
Hej, mam olbrzymi problem z odzyskaniem swojego starego konta EA dawniej Origin...
Chciałem sobie zagrać w fife 13 nostalgicznie ale niestety nie mogę drugi raz użyć kodu aktywacyjnego na innym koncie. Niestety do tego pierwszego mojego konta nie mam już dostępu albo ktoś mi się tam włamał i zmienił hasło itp albo po prostu zapomniałem chociaż w to wątpię ponieważ w jednym momencie parę lat temu straciłem dostęp i do EA i do swojego maila który był powiązany z tym kontem.
Posiadam tylko maila który był przypisany do tego konta hasła ani dostępu niestety nie mam. Mniej wiecej wiem z jakiego okresu konto EA było utworzone raczej na pytania pomocnicze które były tam podane jestem w stanie odpowiedzieć chociaż od tego czasu minęło szmat czasu bo to za dzieciaka jeszcze miałem te konto.
Ktoś wie jak odzyskać takie konto? albo przynajmniej żebym mógł użyć kodu do fify 13 dla dowodu mam wersje pudełkową z kodem itp.
Ktoś miał podobnie ? Proszę o pomoc :(
Hej Parowkowy
Tu na forum nie jesteśmy w stanie pomóc w tej kwestii, ponieważ nie możemy sprawdzić danych Twojego konta. Skontaktuj się z naszymi doradcami na stronie pomocy EA, aby zweryfikować dane Twojego profilu: