Forum Discussion

jaktododam's avatar
jaktododam
New Novice
3 months ago

PvZ: BfN

Dzień dobry,

szukam kogoś kto pomoże mi rozwiązać problem z podłączeniem się do gry online Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Gra się wysypuje podczas podłączania się do publicznego serwera. Szuka gry, potem jest matchmaking, ekran z kręcącą się stokrotką a później wraca do początku i jest komunikat o utraceniu połączenia. Jeśli jest taka możliwość to chciałbym odzyskać konto bo podobno to efekt zabaw "cziterów". Nie chciałbym kupować trzeciego konta skoro to nie jest moja wina. Pozdrawiam.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

@jaktododam  napisał/a:

Nie chciałbym kupować trzeciego konta skoro to nie jest moja wina. Pozdrawiam.

Hej @jaktododam 

Czy był wykonywany restart routera? Napisz nam także na jakiej platformie grasz, czy wcześniej można było grać online, z jakiego połączenia korzystasz (kabel, Wi-Fi i kto jest dostawcą) i proszę wyjaśnij co oznacza zakup 3 konta (czy pierwsze konto przestało działać  i dlatego masz drugie)

• jaktododam's avatar
    jaktododam
    New Novice
    3 months ago

Dzień dobry,

gram na PC, to nie jest kwestia połączenia bo każda inna gra z biblioteki działa. Połączenie przez kabel, dostawca to netia. Generalnie chodzi o te dzieci co używają cheat engine i mogą zmodyfikować poziom postaci innego gracza w grze. Ustawiają je na jakąś absurdalną wartość np. 99999999 i podczas próby połączenia z serwerem przez tą wartość właśnie wyrzuca mnie do ekranu początkowego i tak w kółko. Rozmawiałem z kimś na czacie EA Help i sumie nie wiem czy coś poradzą. Na moje pytanie czy można przywrócić albo zresetować konto napisali coś takiego "Tak, to możliwe, ale w tej chwili narzędzie nie działa, jego serwer nie działa" i dalej "Proszę o kontakt za kilka dni, jeśli narzędzie będzie wtedy działać, Twoje postępy zostaną przywrócone.". Pierwsze konto przestało działać w połowie grudnia po chyba trzech latach więc kupiłem drugą kopię, która to przestała działać po trzech tygodniach. Dlatego napisałem, że chciałbym uniknąć kupowania trzeciego. No i chyba tyle. Pozdrawiam

• Lanoa's avatar
    Lanoa
    Rising Novice
    2 months ago

Hej, mam identyczny problem. Czy udało ci się uzyskać pomoc? Ja próbowałam pisać na czacie EA Help, ale niestety tam zawsze wskazują na problem po mojej stronie. Nikt nic nie wie. Nie działa podłączenie na moje konto bez względu na to z jakiego kompa się łącze i bez względu na źródło Internetu Działa zaś połączenie z mojego kompa na inne konto. Problem jest w ustawieniach profilu po stronie serwera. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,209 PostsLatest Activity: 5 hours ago