Forum Discussion

PRZEMEK_MADRO11's avatar
3 years ago
Solved

Problem z zakupem czegokolwiek na ea app

Mam problem od kilku tygodni z zakupem czegokolwiek na EA APP. Gdy kupuję jakiś przedmiot po wciśnięciu przycisku "kup" Pojawia się błąd, dokładnie błąd pokazałem w pliku.

Z góry dziękuję!

• @EA_Kuba nie, nie pojawia się już, ale bardzo długo się pojawiał i właśnie nie znam powodu, trochę promocji mnie ominęło ale ważne, że już działa. Również przepraszam, że nie odpisałem ale całkowicie zapomniałem o tej sytuacji odkąd zaczęło działać, i jeśli wy to naprawiliście to wielkie dzięki <3

4 Replies

• @EA_Kuba nie, nie pojawia się już, ale bardzo długo się pojawiał i właśnie nie znam powodu, trochę promocji mnie ominęło ale ważne, że już działa. Również przepraszam, że nie odpisałem ale całkowicie zapomniałem o tej sytuacji odkąd zaczęło działać, i jeśli wy to naprawiliście to wielkie dzięki <3
  • Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    3 years ago
    @PRZEMEK_MADRO11 Obecnie można jeszcze używać Origina do czego zachęcam, tam nie ma żadnych problemów z aplikacją jeśli chodzi o zakup gier, EA App jest w fazie rozwoju i jeszcze nie wszystko działa tak jak powinno, stąd czasami zdarzają się błędy z płatnościami bądź pobieraniem gier.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Nie ma problemu @PRZEMEK_MADRO11 🙂 Cieszę się że wszystko gra. Oznaczę Twój post jako rozwiązanie. 🙂 

Dzięki za wskazówki @Avalayya ! 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,223 PostsLatest Activity: 9 hours ago