Napl3ciorRising Newcomer7 months agoProblem ze zwrotem Nie mogę zwrócić Fc 26 mimo tego że spełnia warunki polityki zwrotów
EA_KubaCommunity Manager7 months agoHej Napl3cior Jaki dokładnie komunikat pojawia się w momencie kiedy próbujesz zwrócić grę?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 32 minutes ago1,774 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 32 minutes ago1,774 Posts
Recent Discussionsproblem z pobieraniem gry gdy klikam ,,zainstaluj" by pobrac gre f1 przenosi mnie do aplikacji ea, mialem ta gre pobrana 3 dni temu i odinstalowalem by zrobic reset plikow, gdy teraz pobieram to mam ten sam problem czyli, pok...EA FC 26 po aktualizacji Witam, Mam problem z uruchomieniem gry EA FC 26. Wczoraj chciałem włączyć grę ale niestety nie mam możliwości gdyż podczas uruchamiania gry, wyskakuje komunikat aby zainstalować EA Javelin Anti Chea...EA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...Problem z uruchomieniem gry To już kolejny raz w ciągu 2 tygodni, gdy próbuje uruchomić grę wyskakuje komunikat, że gra jest już uruchomiona. Od 3 dni nie mogę włączyć gry. Widzę,że zespół EA ma gdzies problemy. Przez aplikacje...Wykrywanie starej wersji windows 10 przez f1 25 Kiedy wlaczam f1 pokazuje mi sie blad ze mam stara wersje windowsa 10 a mam najnowszy update. Wczesniej mialem problem z javelin anti cheatem i nie wiem czy to wina systemu czy f1 25.