Forum Discussion

Kubiasz's avatar
Kubiasz
Rising Novice
24 days ago
Solved

problem z pobieraniem gry

gdy klikam ,,zainstaluj" by pobrac gre f1 przenosi mnie do aplikacji ea, mialem ta gre pobrana 3 dni temu i odinstalowalem by zrobic reset plikow, gdy teraz pobieram to mam ten sam problem czyli, pokaze mi ze pobralo mi 2% i pokazuje mi sie ten sam blad w kazdej probie pisze tam cos ze ,,przygotowywanie,, i po jakiejs chwili wyskakuje mi blad i zebym zaczal instalowac to od nowa, robilem czyszczenie pamieci, nic nie pomoglo, przeinstalowywalem aplikacje ea i xbox, dalej nie pomoglo, co moge zrobic zeby mi gre pobralo?

• siema, ogolnie po dwoch dniach przerwy instalowania f1, udalo  mi sie zainstalowac juz bez zadnych porblemow ale dzieki za  chec pomocy <3

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej Kubiasz​ 

Z tego co piszesz, instalacja zatrzymuje się na etapie „przygotowywania” i potem wywala błąd w EA app. Najczęściej oznacza to problem z uprawnieniami albo z tym, gdzie gra próbuje się zapisać.

Na ten moment spróbuj tak: uruchom EA app jako administrator i spróbuj pobrać grę jeszcze raz. Sprawdź też, czy masz ustawioną domyślną lokalizację instalacji (najlepiej standardowy folder na dysku C:) i czy masz tam wystarczająco dużo miejsca. Warto też na chwilę wyłączyć antywirusa, bo czasem blokuje pliki przy instalacji.

Daj znać czy zatrzymuje się zawsze na tym samym procencie.

• Kubiasz's avatar
    Kubiasz
    Rising Novice
    20 days ago

siema, ogolnie po dwoch dniach przerwy instalowania f1, udalo  mi sie zainstalowac juz bez zadnych porblemow ale dzieki za  chec pomocy <3

• Kubiasz's avatar
    Kubiasz
    Rising Novice
    20 days ago

siema, ogolnie po dwoch dniach przerwy instalowania f1, udalo  mi sie zainstalowac juz bez zadnych porblemow ale dzieki za  chec pomocy <3

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 32 minutes ago
1,791 Posts