Forum Discussion

da23ea63bb2501b3's avatar
2 months ago
Solved

Problemz połączeniem konta xbox z kontem ea

Witam mianowicie chodzi o to że połączyłem konto ea z kontem xboxa na którym posiadam xbox ultimate ale nie moge pobrać żadnej gry. Po poróbie uruchomienia gry przez xboxa wyskakuje błąd - 

Coś poszło nie tak…

Aby kontynuować powiązanie konta EA, zacznij od początku.

• Skontaktuj się z naszym doradcą poprzez czat, aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku z Twoim kontem EA. 

- kliknij ten link, aby skontaktować się z nami bezpośrednio

- w czasie rozmowy poproś o sprawdzenie, czy Twój Xbox ID jest połączony do obecnego lub innego konta EA

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej da23ea63bb2501b3 

Na start wyłącz konsolę i odłącz ja od zasilania na 3 min. Dodatkowo sprawdź zakładkę Połączenia w ustawieniach konta EA, aby sprawdzić, czy konto zostało już powiązane. 

Daj znać jak poszło.

• ljj2zocygl8n's avatar
    ljj2zocygl8n
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

nie mogę pobrać gier na app ea. Powiązana jest z xbox ultimate. Na konsoli moge wszsytko pobierac ale jezeli chodzi o pobieranie gier w aplikacji ea to juz atakiej mozliwosci nie mam. A jak chce właczyc gre z aplikacji xbox na komputerze wyskakuje taki komunikat jak wyzej juz napisalem. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Podsyłam dodatkowe kroki:

1. Wyloguj się z aplikacji EA.
    2. Upewnij się, że w nazwie Twojego konta Xbox nie są podane dane osobowe (np. _Imię, _Nazwisko) - jeśli tak zmień ID
    3. Uruchom aplikację Xbox i włącz grę dostępną w ramach EA Play.
    4. Do aplikacji EA zaloguj się za pomocą konta Xbox z poziomu, którego została wykupiona usługa Xbox Ultimate

• ljj2zocygl8n's avatar
    ljj2zocygl8n
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

wykonałem wszystko krok po kroku jak wyżej. Kiedy probuje włączyć grę z aplikacji xboxa przekierowuje mnie do aplikacji EA i wyskakuje komunikat że musze zresetować hasło. po zrobieniu tego cały czas wyskakuje to samo. A w aplikacji EA nie jestem w stanie właczyć żadnej gry. Pokazuje mi możliwość wykupienia abonamentu. 

• ljj2zocygl8n's avatar
    ljj2zocygl8n
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

nawet zmiana tagu nie pomogla chociaz posiadam inne dane, 

Wystąpił błąd

Spróbuj zresetować hasło i ponowne uruchomić grę.

Możesz już zamknąć to okno

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    31 days ago

Skontaktuj się z naszym doradcą poprzez czat, aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku z Twoim kontem EA. 

- kliknij ten link, aby skontaktować się z nami bezpośrednio

- w czasie rozmowy poproś o sprawdzenie, czy Twój Xbox ID jest połączony do obecnego lub innego konta EA

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,269 PostsLatest Activity: 20 hours ago