Twitch_evo0001Rising Adventurer4 years agoRe: Command and Conquer RemasteredCześć, Spróbuj naprawić pliki gry i napisz czy problem dalej występuję.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 21 hours ago1,733 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 21 hours ago1,733 Posts
Recent DiscussionsProblem z EA app Po aktualizacji EA app aplikacja się nie uruchamia. Czy to wina systemu Windows 7? Odzyskanie konta EA,po latach nieużywania Witam, Chciałbym spróbować odzyskać konto ea,którego nie używałem ok 8 lat,natomiast jedyne dane jakie pamiętam to adres e-mail,do którego nie mam już dostępu,nie pamiętam natomiast hasła i ea id. ...No product CD Key Klucz Produktu w Steamie nie wygenerował się do gry "Spore" . Grałem przez 3 miesiące i omijałem logowanie. I zrozumiałem że tak nie powinno być Gra jest kupiona . Jest kilka wartościowych dla mni...Brak dostępu Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić poł...kod błędu INST-21-25006 Witam Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. ...