kod błędu INST-21-25006
Witam
Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. System to Windows 7
Hej wszystkiem
Rozumiem Waszą frustrację , szczególnie jeśli wszystko działało wcześniej i nagle przestało.
Warto jednak wyjaśnić jedną ważną rzecz: wsparcie dla systemu Windows 7 zostało zakończone przez Microsoft już kilka lat temu i system ten nie otrzymuje aktualizacji bezpieczeństwa. Z tego powodu wiele nowych aplikacji (w tym EA app) nie jest już rozwijanych ani testowanych pod kątem działania na tym systemie.
EA musi brać pod uwagę bezpieczeństwo użytkowników oraz stabilność działania swoich usług, dlatego wspierane są wyłącznie systemy, które nadal otrzymują aktualizacje (Windows 10 i 11).
To, że aplikacja działała wcześniej, mogło wynikać z tego, że starsze wersje były jeszcze kompatybilne — jednak wraz z kolejnymi aktualizacjami wymagania techniczne rosną i wsparcie dla starszych systemów jest wycofywane.
Niestety w tej sytuacji jedynym pewnym rozwiązaniem jest przejście na nowszy, wspierany system operacyjny.