Forum Discussion

yaaniak's avatar
yaaniak
Not applicable
3 years ago

Re: EA app - "Logowanie nie poszło zgodnie z planem..."

Problem z logowaniem. Po restarcie próba zalogowania, powiodło się. Następnie brak gier w bibliotece. Jeszcze jeden restart komputera i aktualizacja karty graficznej. Ponowny brak możliwości zalogowania. Co jest EA?? Z tego co widzę spora liczba osób ma ten sam problem. Także jeżeli mi ktoś powie, że mam zrobić reinstall aplikacji to chyba powiem że żartuje 🙂 Gdzie bym nie wyczytał nikomu to nie pomaga. Zakładam iż problem tkwi w waszych serwerach. Obyście naprawili to w miarę sprawnie 🙂 

4 Replies

• magpvark's avatar
    magpvark
    Not applicable
    3 years ago

Gram na tej platformie 3 dzień i żadna apka przez ostatnie 10 lat mnie tak nie zgrzała jak EA Play. Teraz jest więcej tych popsutych aplikacji niż wartościowych studiów produkujących gry. Czekam na porady od ekspertów że do poprawnego działania aplikacji która z dnia na dzień przestała działać po aktualizacji będzie potrzebny reinstall całego systemu albo ulepszenie podzespołów w moim komputerze. 

• yaaniak's avatar
    yaaniak
    Not applicable
    3 years ago

Ludziska nie wiem jak wam ale mi na chwilę obecną poszło 🙂 Już miałem odpalać Rocket League na steamie ale podjąłem jeszcze ostatnią próbę logowania na całe szczęście. Nie wiem, spróbujcie odpalić przy włączonym steamie w tle 😃 Może pójdzie jak mi poszło albo zwykły przypadek 🙌

• sulla77's avatar
    sulla77
    Not applicable
    3 years ago

Sama apka uruchamia się po odhaczeniu "nie wyloguj mnie" z poziomu administratora. Biblioteka gier jest pusta, dodałem grę do steama i stamtąd ją uruchomiłem,

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 days ago
1,802 Posts