EA_KalinaCommunity Manager2 years agoRe: ea app@davi-reto Dzięki, że podzielałeś się z nami tymi krokami +XP.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago1,639 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago1,639 Posts
Recent DiscussionsNie mam dostępu do gmaila a mam włączone 2FA Dzień dobry , za dzieciaka grałem w simsy na koncie do którego mam ID i hasło ale nie posiadam dostępu do gmaila. Kiedy się loguje jest potrzebny kod z gmaila. Konto jest dla mnie ważne ze względu na...Prośba o pomoc w odzyskaniu konta EA bez dostępu do maila dzień dobry piszę z drugiego konta chciałbym prosić o odzyskanie konta EA. do którego straciłem dostęp przez to że powiązało mnie z innym adresem e-mail. mam nawet dowody że to moje konto, Mam...Wersja językowa w Dragon Age Origins Ultimate Edition Witam. Jakiś czas temu pobrałem Dragon Age 2 oraz Inkwizycję z uwagi na dostępną polską wersję językową. Czekałem też na pierwszą część aż będzie dostępna. Po ukazaniu się na steamie pobrałem ją ale...Odzyskanie dostępu do wyłączonego konta z powodu braku aktywności. Witam, posiadam konto Origin / EA, które z powodu braku aktywności zostało wyłączone. Znam swoje EA ID oraz przypisany adres email. Niestety z racji długiej przerwy nie jestem w stanie zalogować się ...Problem z grą FIFA 17 po utracie konta i maila – czy jest jakaś opcja? Mam problem z FIFA 17 na pc . Kupiłem grę razem z bratem i kod aktywowałem na jego koncie EA. Niestety konto zostało usunięte, a do tego straciliśmy dostęp do maila powiązanego z tym kontem. Teraz ni...