Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
4 years ago

Re: EA desktop nie chce się włączyć

Hej @Blaszow 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Z jakiego systemu operacyjnego korzystasz?

Upewnij się, że Twój system jest zaktualizowany do najnowszej wersji, poniżej znajdziesz link, który pomoże Ci sprawdzić oczekujące aktualizacje. 

Aktualizacja systemu Windows

Jeśli problem będzie utrzymywał się po aktualizacji, sprawdź czy będzie powtarzał się na nowo utworzonym koncie administratora. 

Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10

9 Replies

• Sposób z utworzeniem konta lokalnego a potem przyznaniem mu praw administratora podziałał.

• @EA_Kuba Witam ponownie, na angielskim topicu znalazłem równie prosty sposób i nie trzeba do tego tworzyć konta lokalnego, wystarczy:

-Wejść w panel sterowania>Zegar i Region>Region>Kliknąć zakładkę "Administracyjne">Zmień ustawienia regionalne systemu> I zaznaczamy opcję "Beta: Użyj formatu Unicode UTF-8 do obsługi języków z całego świata"> Następnie uruchomić ponownie komputer

Ten sposób pozwolił mi bez problemu zainstalować EA app, jeśli ten sposób jest Ci znany to przepraszam za odświeżenie tematu. Pozdrawiam

• @EA_Kuba sorki twoje informacje mi w ogóle nie pomogły bo laczer logowania się uruchomi ale po zalogowaniu się programu minimalizuje się do zasobnika i dalej jak najeżdżam kursorem na ikonkę w zasobniku nic nie klikając ona znika a uwierzytelnienie w zaporze mam dla tej aplikacji
    Program działa gdy odinstaluje a zainstaluje starą wersje origin i automatycznie przejdę instalacje na EA APS wtedy działa i dopóki nie wyłączę laptopa wtęczas nawet reinstalacja EA APS nie pomaga a system mam aktualny wszystkie sterowniki nie powiem zaczyna mnie to * proszę pomóż mi z tym
  • U mnie jest identycznie.. z tym, że u mnie utworzenie konta użytkownika lokalnego z uprawnieniami administratora, ale na nim po uruchomieniu aplikacji i gry nie ma plików zapisu i galerii. Wolałabym korzystać z konta, gdzie jest to wszystko. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,403 PostsLatest Activity: 4 hours ago