EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: Po aktualizacji z origin na ea app nie mogę sie zalogować, aplikacja nie działaHej @macbar1258 Dzięki za odpowiedź. Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem. Jeśli znajdziesz chwilę podziel się z nami rozwiązaniem - Twoja odpowiedź może pomoc komuś innemu w przyszłości.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,759 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,759 Posts
Recent Discussionsneed for speed unbound i EA nie działa witajcie posiadam problem z ową grą nie wiem czemu tak się dzieje ale problem jest następujący kiedy gram w story mod wszystko działa normalnie mogę kupować samochody przerabiać je a także nakładać ...Klucz ,kod Nie działa klucz żeby do końca otworzyć Ea app wpisowe na konsoli ps5 6 cyfrowy klucz i wyświetla ze został już użyty i tak co chwila jak mija czas wpisuje kolejny nie działa chyba ze faktycznie we...dzien dobry mam problem z kontem jestem członkiem aplikacji od 2024 roku ale przytrafiła mi się jedna rzecz i potrzebuje pomocy , ponieważ zostałam zhackowanei ktoś zmienił mój e-mail na inny a bardzo bym chciała odzyskać konto , je...Battlefield 6 Witam Was wszystkich . Gram BF 6 ponad rok . Battlefield 6 (Edycja Phantom). Zakupiona na platformie Steam . Wszystko działało normalnie do czasu ostatniej aktualizacji tj. Sezon 3 . Gra działa n...Proszę o pomoc z FC 25 Fifa Ekran miga mi i nie wczytują się opcje w menu,nie wiem o co chodzi,wszystko działało i 3 dni temu się zepsuło,tak jakby się nie renderowała grafika,nie mogę wejść w nic ustawienia,ultimate team nic,...