EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: Problem z instalacją FIFA 22Hej @1hh4xcp409wz Wyczyść proszę pamięć podręczną programu i pobierz grę ponownie.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,743 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,743 Posts
Recent DiscussionsProblem z pobraniem gry Mam Xbox Game Pass na PC, połączyłem konto EA z kontem Xbox i chciałem pobrać EA Sports FC 25. Problem w tym, że kiedy klikam „zainstaluj”, przenosi mnie do aplikacji EA app i tam mam tylko opcję kup...INSTALACJA EA APP Witam was, mam taki problem że podczas próby pobrania i instalacji EA APP pokazuje mi się błąd w instalacji a mianowicie, że upłynął limit czasu instalacji . zmierzył się ktoś kiedyś z takim problem...Wreckfest - Problem z samochodami z DLC Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu desynchronizacji uprawnień dotyczącego moich dodatków DLC do gry Wreckfest. Dodatki te zakupiłem kilka lat temu na platformie Origin. Po przymusowe...simcity nie działa na aplikacji na mac kupiłem wersje na Mac i w aplikacji pokazuje, że Dos†ępne tylko na windows. o co chodzi? EA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...