EA_KalinaCommunity Manager3 years agoRe: Problem z zalogowaniem się do aplikacjiCzy masz możliwość zalogowania się do EA app na innym komputerze? Jeśli posiadasz jeszcze dostęp do Origin daj znać czy tam możesz się zalogować.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,641 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,641 Posts
Recent DiscussionsOdzyskanie dostępu do wyłączonego konta z powodu braku aktywności. Witam, posiadam konto Origin / EA, które z powodu braku aktywności zostało wyłączone. Znam swoje EA ID oraz przypisany adres email. Niestety z racji długiej przerwy nie jestem w stanie zalogować się ...Nie mam magazynu zawodnikow Czy ktos mial podobna sytuacje Nie pobierające się światy do TS3 Nie kupujcie Światów do The Sims 3 na EA App to bez sensu, aby oddacie pieniądze za darmo. Kupiłam DZISIAJ (09.01.2026r.) Zestaw Światów: Monte Vista i Magiczne Źródła, wszystko fajnie super, ale się...Nie mam dostępu do gmaila a mam włączone 2FA Dzień dobry , za dzieciaka grałem w simsy na koncie do którego mam ID i hasło ale nie posiadam dostępu do gmaila. Kiedy się loguje jest potrzebny kod z gmaila. Konto jest dla mnie ważne ze względu na...Prośba o pomoc w odzyskaniu konta EA bez dostępu do maila dzień dobry piszę z drugiego konta chciałbym prosić o odzyskanie konta EA. do którego straciłem dostęp przez to że powiązało mnie z innym adresem e-mail. mam nawet dowody że to moje konto, Mam...