Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA app
  4. EA app Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Problem z zalogowaniem się do aplikacji

Czy masz możliwość zalogowania się do EA app na innym komputerze? Jeśli posiadasz jeszcze dostęp do Origin daj znać czy tam możesz się zalogować.

No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• kaskapelaskaa66's avatar

ZHAKOWANE KONTO! ODZYSKIWANIE.

Piszę post dla osób, które tak jak Ja potrzebują pomocy w odzyskaniu swoich kont ORIGIN/EA. Do dnia dzisiejszego walczyłam z odzyskaniem konta na chatcie z pomocą EA, które zostało zhakowane. Na wstę...
    kaskapelaskaa66
    22 hours ago
  • 0xcrvufiosyr's avatar

Ktoś zhakował mi konto i zmienił email oraz hasło

Witam ktos włamał mi się na konto zmienił mi email oraz hasło chciałbym ozdyskać moje konto i nie wiem co mam zrobić
    0xcrvufiosyr
    1 day ago
  • Manfi_1986's avatar

Odzyskanie dostępu do wyłączonego konta z powodu braku aktywności.

Witam, posiadam konto Origin / EA, które z powodu braku aktywności zostało wyłączone. Znam swoje EA ID oraz przypisany adres email. Niestety z racji długiej przerwy nie jestem w stanie zalogować się ...
    Manfi_1986
    1 day ago
  • DUX765's avatar

Nie mam magazynu zawodnikow

Czy ktos mial podobna sytuacje
    DUX765
    2 days ago
  • Patrycyjka264's avatar

Nie pobierające się światy do TS3

Nie kupujcie Światów do The Sims 3 na EA App to bez sensu, aby oddacie pieniądze za darmo. Kupiłam DZISIAJ (09.01.2026r.) Zestaw Światów: Monte Vista i Magiczne Źródła, wszystko fajnie super, ale się...
    Patrycyjka264
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.