Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,730 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,730 Posts
Recent DiscussionsDodatek Czar natury Mam zainstalowany dodatek Czar Natury, jednakże świat nie jest widoczny i nie można go uruchomić. Próbowałam już odinstalowania i ponownej instalacji oraz restartu komputera jak również konta, ale na...Proszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...6 cyfrowy kod nie przychodzi na e-maila (gmaila) Witam, od wczoraj próbuje zalogować się do EA na ps5 i nie przychodzi nigdzie kod ea nawet jak próbowałem na komputerze i telefonie również nie przychodzi, chciałem zmienić adres e-mail ale do tego t...Brak dostępu Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić poł...Club avatar save error plz help usunęliście mi nazwę gracza z trybu gry CLUB w FC26. Gdy wchodzę do clubu automatycznie wymusza nazwanie gracza od początku, jednak gdy to robię pokazuje się komunikat „*PRO_CLUB_AVATAR_SAVE_FAILED_E...