EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: Sim City Edycja Kompletna nie uruchamia się.Hej @glassman84 @dybekk24 Dajcie nam znać czy udało się Wam uporać z problemem dzięki wskazówkom od @kreatora 🙂
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 hours ago1,738 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 hours ago1,738 Posts
Recent DiscussionsFC 2025 Pojawia sie początkowy obraz oraz dzwiek i staje nie ma zadnych napisów Gra sie nie chce włączyć. Pojawia sie początkowy obraz oraz dzwiek i staje nie ma zadnych napisów menu zeby przejsc dale :(. Raoprt dxDiag dołączam w załączniku. Brak możliwości aktywacji gry Witam, Kupiłem nową, zafoliowaną Fifę 14 ze sklepu, z którym nigdy nie było problemów. Niestety podczas aktywacji gry dostaję błąd zgodnie ze screenami, które podrzucam niżej. Nigdy nie było proble...Problem z EA app Po aktualizacji EA app aplikacja się nie uruchamia. Czy to wina systemu Windows 7? Battlefield 1 zabija kartę wifi Battlefield 1 oraz Battlefield 5 rozłączają mi kartę sieciową oraz powodują konieczność twardego resetu komputera, żeby go wyłączyć (sic!) Dzieje się to na nowym komputerze (Alienware Aurora 16) - n...Ea app - wyświetla mi się strona logowania po kilku sekundach znika Uruchamiam aplikację wyświetla mi się strona logowania po kilku sekundach znika probowałem juz uruchomić jako administrator lockalapp usuwałem instalowałem usuwałem powiązanie z steam tez usuwałem...