Forum Discussion

Re: Zakupiłem gry, brak ich na koncie

mam ten sam problem, po jakim czasie gry były dostępne na ea app?

8 Replies

• czarna26's avatar
    czarna26
    2 years ago

Ja to samo, kupiłam wczoraj wieczorem gry i do teraz ich nie mam.
    Pojawiły się u Ciebie?

• tryndek's avatar
    tryndek
    2 years ago
    @czarna26 mam tak samo kupiłem wczoraj eafc o 23 i dalej nie mam jej na koncie chodź dostałem potwierdzenie na meila i zakup jest zarejestrowany w histori zakupów. zgłosiłem problem do ea przez ea app o 9 i dalej nie dostałem odpowiedzi w razie zmian napiszę
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@marvelxvs_ @tryndek @czarna26 

Dzięki za Wasze zgłoszenia. 

Nasze zespoły aktualnie pracują nad rozwiązaniem tego problemu. 

W międzyczasie niektórzy użytkownicy potwierdzili obejście polegające na zmianie regionu w aplikacji EA app. 

Sprawdźcie czy to obejście zadziała również u Was. 

@Skoczunix 

Połączyłem Twoje pytanie z innym wątkiem na forum, ponieważ zdaje się dotyczyć tego samego problemu. 

•     Witam, u mnie taka sama sytuacja, gra Dead Space zakupiona w Media Expert, kod zrealizowany w EA app, gra zatwierdzona, na stronie EA w zakładce wsparcie dla gier występuje jako moja gra, natomiast w bibliotece w aplikacja EA app tej gry nie ma. Widocznie jakiś problem z tą aplikacją. Wszystkie kroki od czyszczenia pamięci podręcznej (kilkukrotnie) po odinstalowanie aplikacji i zainstalowanie ponownie nie pomogły. Mam nadzieje że jak najszybciej to ogarną.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,690 Posts