CatSpiritsRising Novice2 months agoStwórz pakiet z posiadanym już dodatkiem Mam życie i śmierć dlc w bibliotece a pokazuje mi, że mogę utworzyć zestaw z posiadanym dodatkiem Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej CatSpirits Dzięki za Twoje spostrzeżenia, przekażemy to dalej.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,622 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,622 Posts
Recent DiscussionsProblem z logowaniem Mam problem z zalogowaniem się na EA. Od już dawnego czasu próbuje się zalogować, ale żeby wejść na konto to muszę wpisać 6-cyfrowy kod, który powinienem dostać na maila. Niestety ale nie przychodzą ...Launcher EA App nie odpowiada Po właczeniu EA App Installer pojawia się czarny ekran, a po kliknięciu, ten komunikat. Czy wie ktoś jak to naprawić? Błąd DLC do Dragon Age: Origins Witam, DLC do gry widnieją w bibliotece gier jako zainstalowane, ale ich nie pobrałem, ponieważ nie było to możliwe. Pobiera się tylko podstawowa wersja i można ją włączyć, ale brak w niej zawartości...brak dostępu do maila Cześć, mam konto EA od bardzo długiego czasu i nigdy nie było problemu, pamietam swój ID i hasło, natomiast nie pamietam maila. Na początku tego roku wystąpił taki problem, ze kazano mi potwierdzić s...Blad ea fc companion Dzień dobry, Od miesiąca nie mogę zalogować sie na ea fc 26 comapnion. Mam cały czas blad z logowaniem