Tajemniczy błąd
Witam,
Mam problem z aplikacją EA. Od jakiegoś czasu (dosłownie z dnia na dzień) nie jestem w stanie włączyć The Sims 4. Gra pojawia mi się w kolekcji, ale po wyszukaniu gry lub kliknięciu w nią pojawia mi się błąd: "404 - błąd w Matrixie". Próbowałam odinstalować aplikacje ale przez błąd nie jestem e stanie tego zrobić, ani również jej naprawić. Aplikacja nie usuwa się również po dodaniu do kosza i opróżnieniu go. Teoretycznie aplikacja powinna już nie istnieć na moim laptopie. Mimo tego dalej automatycznie włącza się po uruchomieniu laptopa. Nie da się jej wyszukać przez wyszukiwarkę aplikacji, a wszystkie powiązane z nią pliki zostały usunięte przeze mnie. Aplikacji nie da się również przenieść na pulpit ani ponownie ponowić próbie odinstalowania, ponieważ "nie istnieje" w moich plikach. Nie działało także usunięcie wszystkich modyfikacji do gry oraz ponownie uruchomienie EA czy wylogowywanie się z konta. Nie znam dokładnej przyczyny, zainstalowałam również antywirusa, jednak okazało się, że wina leży po stronie tylko i wyłącznie aplikacji EA. Proszę o szybką pomoc, ponieważ uniemożliwia mi to rozgrywkę.