Forum Discussion

10775583's avatar
3 years ago

Tajemniczy błąd

Witam, 

Mam problem z aplikacją EA. Od jakiegoś czasu (dosłownie z dnia na dzień) nie jestem w stanie włączyć The Sims 4. Gra pojawia mi się w kolekcji, ale po wyszukaniu gry lub kliknięciu w nią pojawia mi się błąd: "404 - błąd w Matrixie". Próbowałam odinstalować aplikacje ale przez błąd nie jestem e stanie tego zrobić, ani również jej naprawić. Aplikacja nie usuwa się również po dodaniu do kosza i opróżnieniu go. Teoretycznie aplikacja powinna już nie istnieć na moim laptopie. Mimo tego dalej automatycznie włącza się po uruchomieniu laptopa. Nie da się jej wyszukać przez wyszukiwarkę aplikacji, a wszystkie powiązane z nią pliki zostały usunięte przeze mnie. Aplikacji nie da się również przenieść na pulpit ani ponownie ponowić próbie odinstalowania, ponieważ "nie istnieje" w moich plikach. Nie działało także usunięcie wszystkich modyfikacji do gry oraz ponownie uruchomienie EA czy wylogowywanie się z konta. Nie znam dokładnej przyczyny, zainstalowałam również antywirusa, jednak okazało się, że wina leży po stronie tylko i wyłącznie aplikacji EA. Proszę o szybką pomoc, ponieważ uniemożliwia mi to rozgrywkę. 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @10775583 

Sprawdź proszę czy możesz uruchomić plik App Recovery, który znajduje sie w lokalizacji C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop.

Pozdrawiam,

_Kalina

• LoOBuZ's avatar
    LoOBuZ
    3 years ago

Mam taki sam błąd jak kolega wyżej. Sprawdziłem to i nic nie dało ale po AppRecovery odpaliłem EAUpdater (w tej samej lokalizacji jest) wyskoczyło jakieś czarne okno zrobił się update. Pojawiła się w końcu zainstalowana gra i na razie ściągam pliki do niej bo to sezon 4 do Battlefield 2042. Jak gra odpali to dam znać czy działa na 100%.

Edit.Działa 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,228 PostsLatest Activity: 2 minutes ago