Forum Discussion

olfusik's avatar
olfusik
Rising Newcomer
6 months ago

The Sims 1 i 2 zestaw: Mac

Hej. Nie kupuję gier zbyt często, ale zainteresowana zestawem jubileuszowym Simsów 1 i 2 postanowiłam kupić, po czym okazało się, że chodzą tylko na windows, a ja pracuję na Macu. Czy coś można z tym zrobić? Już zapłaciłam... 

3 Replies

• Mam podobny problem...Niestety powrót do gier z dzieciństwa nie był taki jak tego oczekiwałam, czy ktoś wie jak mogę zwrócić ten pakiet?

• RafalTelka's avatar
    RafalTelka
    New Novice
    6 months ago

Aby poprosić o zwrot pieniędzy trzeba zalogować się na stronę EA Store: https://www.ea.com

Po zalogowaniu trzeba kliknąć na Opcje Profilu / Account Settings i tam można poprosić o zwrot pieniędzy za ostatni zakup. 

Ja używam Parallels Desktop do grania w gry na Mac. Płaci się raz na rok a pozwala na granie wiele gier windows. Za pomocą Parallels gram w The Sims 3, 2 i 1 (ale 2 mam Ultimate Collection a 1 z płyt) niestety wydanie EA na 25 urodziny ma problemu z działaniem :(.

• 5c8dif8ey8if's avatar
    5c8dif8ey8if
    Rising Newcomer
    6 months ago

Problem w tym że po zakupie pakietu, gry widnieją na koncie jako dwa osobne produkty, logując się pod adresem nie mam możliwości wyboru zwrotu pakietu, a jak chcę zwrócić najpierw jedną część, potem drugą, to system twierdzi że nie mogę tego zrobić... Bo niby nie zostały zakupione🤷

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,398 PostsLatest Activity: 57 minutes ago