Forum Discussion

46652a9bf41da57's avatar
1 year ago
Solved

The sims 3 - problemy z rejestracją gry, brak gry w historii gier EA App

Cześć Wam!

Mam problem z grą The Sims 3 a dokładniej z jej przeniesieniem na EA APP. 

Mianowicie chciałam przenieść podstawę gry i jeden dodatek z płyt na aplikację EA, żeby dokupić sobie inne dodatki. 

Z tego, co się dowiedziałam, trzeba było zalogować się przy użyciu maila, który był używany do rejestracji gry. Tak, też zrobiłam, pobrałam EA App i zalogowałam się na to konto.

Mam 95% pewności, że jest to dobry mail (nawet w notatniku mam zapisanego maila). 

Po zalogowaniu na konto w EA App w bibliotece nie mam żadnych gier.

Próbowałam zarejestrować grę poprzez stronę the sims 3, ale pokazuje się komunikat, że "Wprowadzony został nieprawidłowy kod seryjny. Wpisz prawidłowy kod seryjny i wyślij ponownie."

Kiedy próbuję dodać grę w EA App to najpierw pokazuje się informacja, że kod jest zaakceptowany a następnie po kliknięciu "zatwierdź" wyskakuje komunikat, że kod został już zrealizowany. 

Czy da się coś z tym zrobić? Czy może rejestracja tej gry musi być podczas instalacji z płyty czy coś takiego? 

Czy w ogóle jest szansa, że uda się zarejestrować grę czy muszę założyć nowe konto i kupować wszystko od podstawy?

2 Replies

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago
1,755 Posts