Forum Discussion

19931999s's avatar
19931999s
Seasoned Newcomer
27 days ago
Solved

Transfery EA 26

Witam , 

mam zablokowany dostęp do transferów jak odblokować? Robiłem zadania itd nic to nie daje. Pozdrawiam

• Podsyłam wskazówki od graczy - wypowiedzi z wcześniejszych wątków:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej 19931999s​ 

Potrzebuję doprecyzować jedną rzecz, bo są 3 różne sytuacje:

• Czy chodzi o Rynek transferowy w samej grze (Ultimate Team)?
    • Czy rynek działa w grze, ale jest zablokowany w Web App / Companion?
    • Czy to nowe konto i po prostu nie masz jeszcze odblokowanego dostępu do rynku transferowego?

Daj też znać czy pojawia się jakiś konkretny komunikat o blokadzie.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    17 days ago
    EA_Kalina wrote:

Potrzebuję doprecyzować jedną rzecz, bo są 3 różne sytuacje:

Czy chodzi o Rynek transferowy w samej grze (Ultimate Team)?
    Czy rynek działa w grze, ale jest zablokowany w Web App / Companion?
    Czy to nowe konto i po prostu nie masz jeszcze odblokowanego dostępu do rynku transferowego?
    Daj też znać czy pojawia się jakiś konkretny komunikat o blokadzie.

19931999s​ Czy możesz się odnieść do wcześniejszych pytań?

• 19931999s's avatar
    19931999s
    Seasoned Newcomer
    16 days ago

Witam,

Kupuje Ea co roku na tym samym koncie. Jest zadanie z ewolucją ,żeby odblokować transfery.... Zrobiłem rewolucje odebrałem nagrodę i dalej nie mam zadania zaliczone . Mam przez to zablokowane transfery.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    14 days ago

Podsyłam wskazówki od graczy - wypowiedzi z wcześniejszych wątków:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 33 minutes ago
1,726 Posts