Forum Discussion
Hej @Wojak2018
Weryfikacja danych, zarówno podanych podczas zakładania konta, jak i jego użytkowania, pełni kluczową rolę w potwierdzaniu własności konta. Upewnij się między innymi, jakie były oryginalne dane konta.
Niestety, na naszym publicznym forum nie jesteśmy w stanie pomóc w sprawach dotyczących konta.
W takim przypadku, wszelkie zmiany na koncie mogą być wykonane tylko po weryfikacji przeprowadzonej przez doradcę na czacie na żywo. Po wybraniu odpowiedniego tematu (EA Account> Potrzebuję pomocy ze względu na włamanie na moje konto), natychmiast zaznaczasz, dlaczego nie możesz zalogować się do konta i w jakim kierunku mają być przeprowadzone działania podejmowane przez doradzcę.
Trzymam kciuki. Pozdrawiam,
_Kalina
- 2 years ago
Witaj @EA_Kalina
teraz nawet nie pokazuje mi się opcja czatu tylko odnośnik do postępowania w razie kradzieży konta. Jednakże mój przypadek jest trochę inny, ja nie mam możliwości zalogowania się z e-maila lub poprzez EA ID, ponieważ każda próba wymaga wysłania kodu na e-mail. Problem w tym, że ten e-mail jest inny (zmieniony), nie należy do mnie. Więc, nie jestem w stanie w żaden sposób się zalogować lub nawet zmienić hasła do konta. Czuje się bardzo bezradny w tym momencie.
Pozdrawiam i proszę o pomoc w mojej sprawie :\ ,
Kacper
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 11 hours ago
- 2 days ago