Forum Discussion

GryziuStarLord's avatar
GryziuStarLord
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Usunięty adres email

Dzień dobry, mój problem polega na tym, że nie mam dostępu do skrzynki adresu email powiązanego z kontem EA, przez co nie moge się zalogować na konto ani grać w gry. Bardzo proszę o pomoc.

8 Replies

• podpisuje sie pod problemem nie moge nawet znalezc opcji zeby skontaktowac sie z supportem 

• GryziuStarLord's avatar
    GryziuStarLord
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

nie skapnołem się że to forum jakieś xD ciężko się z nimi skontaktować racja

• udało Ci się z nimi skontaktować? mam dokładnie ten sam problem....

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

5iq2l51zfx6z​ Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

• gibondefoe's avatar
    gibondefoe
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mam dość nietypowy problem. Kiedy chce cokolwiek zrobić z linków które Państwo wstawiają wyrzuca mnie do potwierdzenia tożsamości na adres e-mail który już nieistnieje,  a jednak mogę napisać tutaj post i grać w gry. Czy ktoś mi wytłumaczy co ty się dzieje???  

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,404 PostsLatest Activity: 3 hours ago