The Sims 4 - Problem z pobraniem: Akcesoria
Witam.
Dzisiaj i 14 lipca kupiłam dwa akcesoria Wieczór na kręgielni i Kino domowe. W obu przypadkach pojawił się ten sam problem.
Po zakupie Wieczoru na kręgielni EA App nie pozwalała mi pobrać dodatku, ponieważ wyświetlała informację, że nie posiadam tego pakietu i muszę go kupić ponownie. Jednak po użyciu opcji „Napraw” problem został rozwiązany i mogłam pobrać dodatek.
Dzisiaj, po zakupie Kina domowego, sytuacja się powtórzyła. EA App ponownie pokazywała, że nie mam zakupionego dodatku. Tym razem pierwsza naprawa nie pomogła. Dopiero po ponownym wykonaniu naprawy oraz wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu do EA App dodatek został poprawnie wykryty i mogłam go pobrać.
Zauważyłam, że oba akcesoria znajdują się w tej samej kategorii EA: „Rodzina i znajomi” Akcesoria z innych kategorii, które kupowałam, od razu pojawiały się jako dostępne do pobrania.
Nie wiem, czy jest to indywidualny problem mojego konta, czy błąd dotyczący tych konkretnych akcesoriów lub tej kategorii, ale chciałam zgłosić tę sytuację, ponieważ problem pojawił się dwukrotnie.