YunglerNew Novice1 month agoWebb App Próbuje zalogować sie do Webb App od 2 godzin bezskutecznie ,wyskakuje Serwery Kont Ea Niedostępne Screenshot_2026-01-17-19-07-25-688_com.ea.gp.fifaultimate.jpg927 KB
Air-GudzuSeasoned Newcomer1 month agoPodpinam się mam dokładnie to samo cały czas nie działa aplikacja i na stronie web
YunglerNew Novice to Air-Gudzu1 month agoMyślałem ze tylko ja mam problem ale najwidoczniej lecą w Kulki
YunglerNew Novice to Air-Gudzu1 month agoMyślałem ze tylko ja mam problem ale najwidoczniej lecą w Kulki
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 24 minutes ago1,718 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 24 minutes ago1,718 Posts
Recent Discussionskod błędu INST-21-25006 Witam Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. ...Transfery EA 26 Witam , mam zablokowany dostęp do transferów jak odblokować? Robiłem zadania itd nic to nie daje. Pozdrawiam Problem z EA app Witam, mam problem z aplikacją EA App. Nie mogę jej uruchomić ani się zalogować. Gdy pojawia się okno z informacją „EA App jest już zainstalowana”, niezależnie od wybranej opcji wyświetla się komuni...Ea app Uruchamiam aplikację wyświetla mi się strona logowania po kilku sekundach znika probowałem juz uruchomić jako administrator lockalapp usuwałem instalowałem usuwałem powiązanie z steam tez usuwałem ...Problem z dodatkiem UEFA EURO 2012 na PC Witam, Mam problem z dodatkiem Uefa Euro 2012. Zgodnie ze screenami z konta - dodatek jest kupiony, pobrał się prawidłowo. Niestety, kiedy wchodzę do gry i próbuję go włączyć, mam tylko opcję zakup...