YunglerNew Novice5 months agoWebb App Próbuje zalogować sie do Webb App od 2 godzin bezskutecznie ,wyskakuje Serwery Kont Ea Niedostępne Screenshot_2026-01-17-19-07-25-688_com.ea.gp.fifaultimate.jpg927 KB
Air-GudzuSeasoned Newcomer5 months agoPodpinam się mam dokładnie to samo cały czas nie działa aplikacja i na stronie web
YunglerNew Novice to Air-Gudzu5 months agoMyślałem ze tylko ja mam problem ale najwidoczniej lecą w Kulki
YunglerNew Novice to Air-Gudzu5 months agoMyślałem ze tylko ja mam problem ale najwidoczniej lecą w Kulki
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 14 hours ago1,792 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 14 hours ago1,792 Posts
Recent DiscussionsGRA ZOSTANIE WYŁĄCZONA Z POWODU ZAMKNIĘCA APLIKACJI EA APP ?! Po 2-3 minutach korzystania z jakiejkolwiek gry wyłącza się ona z komunikatem że zostaje zamknięta z powodu zamknięcia aplikacji ea app za każdym razem to samo bez odpalonej gry aplikacja działa cały...Utracone miasto w SimCity To są jakieś żarty. Od 16.06 nie mogę zalogować się na moje miasto, wyskakuje błąd, że moje konto jest powiązane z innym miastem, ale nie mogą mnie z nim połączyć. Pisalam kilka razy do działu tech..."Gra jest już uruchomiona" Podczas włączania jakiejkolwiek gry na EA app pokazuje mi się komunikat o nazwie "gra jest już włączona, zacznij grać to dobre" próbowałem każdego filmiku na youtubie spędziłem ponad 3h próbując to ...brak zakupionych dodatkow Witam Zakupilam dodatki na origin do gry the sims4 ea ich nie odczytuje, nie ma ich w bibliotece. Na mailu nie mogę zlokalizować dowodów zakupu Brak nagród za squad battles Witam nie Otrzymałem nagród za rozgrywki squad battles