Forum Discussion

TTVbANKYbANKS's avatar
10 months ago

Wlamanie na Konto fc25

Witam

Dzisiaj z samego rana po zalogowaniu na konto straciłem wszystkie karty i 1800000 coinsow 

nie wiem w jaki sposób ktoś mi się włamał bo ja sam zawsze muszę potwierdzać na mail dostęp.

Support Ea nie odpowiada i czy w ogóle jest szansa na odzyskanie czy już może zakończyć w tym roku sezon na fife ?

Ktoś wie co mogę zrobić?

Pozdrawiam

3 Replies

• Dziękuję, za odpowiedź.

Od razu wszystko pozmieniałem, wszystkie hasła.

Bardzo się zestresowałem, bo dużo fifa points wydalem w tej edycji i od razu zgłosiłem się do ea help, ale nikt od wczoraj nie odpowiada w załączniku wysyłam status spraw, czy wszystko jest okej ?

Dziękuję i pozdrawiam

• witam  mam włamanie na konto  od nie pamiętam ilu miesięcy  nie mogę odzyskać konta  a co najlepsze co jakiś czas mogę  zagrać w  gry które tam mam ,jest tez taka sytuacja ze jak się loguje   do konta  to wyskakuje mi  nie pełny adres mail jakiegoś  złodzieja mam nawet screana  również mogłem  grać  dwa dni temu  proszę o pomoc gdzie to jeszcze raz mogę zgłosić włamanie dotyczy konta [edit: email address removed]

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,403 PostsLatest Activity: 35 minutes ago