Forum Discussion

snajper489's avatar
snajper489
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

wszystkie gry zniknęły po ostatnie aktualizacji

wszystkie gry które miałem zniknęły  po aktualizacji  proszę o ich przywrócenie i zmieniono mój nick 

5 Replies

• Hej,

W przypadku problemów z samym kontem, konieczny będzie bezpośredni kontakt z doradcą EA.

Poradnik krok po kroku jak to zrobić znajdziesz TUTAJ.

• snajper489's avatar
    snajper489
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Już to zrobiłem i nie mam odpowiedzi na meilu

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Upewnij się, że logujesz się do właściwego konta EA - spróbuj w EA app wpisać swój poprzedni nick (EA id) oraz odpowiednie hasło.

W przypadku dalszych problemów, zgodnie z poradą Revan2000s​, najlepiej będzie  porozmawiać bezpośrednio z naszym doradcą poprzez czat - kliknij ten link.

• snajper489's avatar
    snajper489
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

z waszym doradcą juz rozmawiałem niestety bez zmian dalej nie mam gier podałem co było możliwe dalej nie mam gier w mojej bibliotece bo ponieważ sa na innym koncie nawet nie wiem na jakim 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Kody naszych gier można przypisać tylko do jednego konta. Z tego co piszesz, są one zarejestrowane na innym koncie, którego nie pamiętasz. Wobec tego na nowym koncie nie uda Ci się zarejestrować tych samych gier, a do poprzedniego konta spróbuj zalogować za pomocą każdego adresu email, który posiadasz a także wpisując jedynie EA ID (pseudonim konta).

Konto EA w Pigułce: Zakładanie, Ustawienia Prywatności, Odzyskiwanie Dostępu...

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,404 PostsLatest Activity: 2 days ago