Forum Discussion
Hej @Xiaur
Jeśli masz taką możliwość sprawdź czy problem będzie pojawiał się jesli połączysz komputer poprzez alternatywne połączenie internetowe.
Dodaj również aplikację EA app do wyjątków w zaporze sieciowej Windows.
Hej, mam dokładnie ten sam problem. Sprawdziłam 3 różne połączenia internetowe, a problem dalej występuje.
Czy da się coś z tym zrobić?
- Aschantka2 years agoSeasoned Veteran@Susanna155 Przede wszystkim - prosząc o pomoc - podaj dane komputera - laptop czy pc, czy MAC, jaki masz system operacyjny, jaka karta graficzna, ile pamięci RAM, i procent wolnego miejsca na dysku systemowym, czyli najczęściej C, do tego przydałoby się podać, jak szybki internet)
Odpowiadający tutaj to wolontariusze, czyli tacy sami gracze jak wy - więc nie jesteśmy duchami świętymi, by to zgadnąć, i na początek skróciłoby czas oczekiwania na odpowiedź.- 2 years ago
Dzień dobry,
nie rozumiem potrzeby napisania tej wiadomości przez Twoją osobę. Jednakże wywołana do tematu, tłumacze się choć nawet nie powinnam ale negatywny wydźwięk komentarza nie daje mi spokoju.
Ja swoje pytanie zadałam ponad 2 tygodnie temu, a tworząc je, wzorowałam się na pytaniach stworzonych przez inne osoby.
Nie kontynuowałam dalszej próby rozwiązania problemu bo zdałam sobie sprawę, że to problem z aplikacją i nic nie da sie z tym zrobić.Zawarty komentarz, choć rozumiem założenie, to w tej kwestii był zupełnie bezpodstawny, przez co inni użytkownicy mający podobny problem, mogą mieć kłopot znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
- Aschantka2 years agoSeasoned Veteran
Susanna - tym razem ja nie rozumiem twojego zdenerwowania. Przecież wszyscy chcemy sobie wzajemnie pomóc, prawda? A prośba o uzupełnienie danych potrzebnych do zdiagnozowania problemu chyba nie jest czymś trudnym i niezwykłym. Jesteśmy wszyscy jedynie graczami - z jakimś tam doświadczeniem, poświęcamy na pomoc swój prywatny czas. Warto go szanować, podając od razu w pierwszym poście dane konfiguracyjne swojego sprzętu - to ułatwi i przyspieszy ocenę sytuacji i ewentualną pomoc. A czytający ten post na pewno wezmą sobie te uwagi do serca.
Życzę miłego dnia!