Forum Discussion

4zemb1pct5p9's avatar
4zemb1pct5p9
Newcomer
8 hours ago

Zmiana języka Sims 4 PL -> EN

Cześć, gram w sims 4 od kilku miesięcy i chciałabym spróbować pograć po angielsku, bo nie jestem fanką imion jakie dostają automatycznie generowane NPC (typu Bogumiła Pieróg 🥟) i zawsze zmieniam nazwisko rodziny Ćwir na Goth albo podmieniam ich z galerii. Do rzeczy. Poświęciłam wczoraj na to 5 godzin i nie umiem. Mam do wyboru tylko polski, czeski i rosyjski. Jestem na Macu M2 8 gb ramu 2022. Odinstalowałam i zainstalowałam EA App kilka razy, odinstalowałam i zainstalowałam całe TS4 i wszystkie dodatki, usuwałam foldery EA z Dokumentów, czyściłam wszystkie pliki w Bibliotece i Systemie, które miały EA w tytule, resetowałam komputer. Przekopałam wszystko. Czy naprawdę nie mogę odpalić simsów 4 po angielsku? Spotkałam się z rozwiązaniami, co robić, żeby odpalić po polsku, kiedy wchodzą po angielsku lub po czesku, ale ja bym chciała odpalić je po angielsku a mam tylko po polsku. Wczoraj o 1 w nocy z frustracji pobrałam je po czesku, niby śmieszne haha ale chciałam mieć je po angielsku pod zaplanowany już save. Help 🥲

1 Reply

• Witam!

Jeśli przy instalacji masz do wyboru tylko polski, czeski i rosyjski, to masz regionalną wersję gry dla tych języków. Jedyne co możesz zrobić to kontakt z EA Support, z prośba o usunięcie z konta regionalnej wersji podstawki a przypisanie wersji globalnej takiej, która zawiera angielski. Nie ma 100% gwarancji, że support to zrobi. Kiedyś dało się zmienić język poprzez zakup na miesiąc EA Play i tam są różne języki, można spróbować ustawić inny język przez Steam, ale to wszystko moje domysły.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,764 Posts