Forum Discussion
Hej Lusia1406
Zacznę od wyjaśnienia, że jeśli w historii transakcji nie ma absolutnie nic, to praktycznie wyklucza to, że jest to Twoje główne konto. Historia zakupów nie znika, więc gdyby to było właściwe konto - gry i transakcje nadal by tam były.
Spróbuj zalogować się innymi danymi, które mogły być użyte wcześniej - stary adres e-mail, EA ID (nick w grze) . Często dopiero jedna z tych opcji trafia na właściwe konto.
Jeśli nie jesteś pewna, jaki to był login, wtedy najlepiej odezwać się do pomocy EA - Jak skontaktować się z doradcą EA?
- Lusia140613 hours agoRising Newcomer
Właśnie gdy próbuję zalogować się swoim starym loginem to loguje mnie na to konto które miało tą nową nazwę. Mam tylko dwa emaile - jeden to ten na który przychodzi kod logowania, a drugi gdy wpisuję to wyświetla się, że nie ma konta z takim emailem. Konto miałam tylko to jedno więc nie rozumiem co tu się wydarzyło.
Dziś przypadkowo znalazłam pudełko z tą płytą cztery pory roku, ale nie ma karteczki z kodem, samo pudełko i płyta. Mam nowy laptop który płyt nie obsługuje, czy jest jakaś możliwość aby dodać tą grę do aplikacji?