Anulowanie subskrypcji
Witam proszę o pomoc bo konsultanci z chatu nie są w stanie mi pomoc, chodzi o to ze anulowałem subskrypcje i usunąłem moja kartę z metod płatności a i tak co 3-2 dni dostaje powiadomienia z karty, że EA chce pobrać 85 zł z mojego konta za odnowę subskrypcji dobrze, że już na tej karcie nie mam pieniędzy. W zakładce metody płatności nie ma nic ale za to w zakładce EA PLAY widnieje cos takiego:
informacja o członkostwie
członkostwo - nieaktywny
data następnego obciążenia 20.10.2024
metoda płatności -- i tutaj jest nadal podana moja karta
pisząc do pomocy na czacie konsultanta to nie wiedział dla czego tak jest i dla niego rozwiązanie tej sprawy brzmiało tak (Jengaingamang: W porządku, po ponownym sprawdzeniu tego z zespołem chciałbym poinformować, że ponieważ już anulował/a Pan/Pani subskrypcję ze swojej strony. Proszę się więc nie martwić, nawet jeśli to obciąża Pana/Panią za subskrypcję, proszę skontaktować się z nami w celu uzyskania zwrotu pieniędzy, a chętnie pomożemy w rozwiązaniu problemu.) to jest szczyt bezczelności, że po anulowaniu subskrypcji i usunięciu karty nada mam płacić co miesiąc 85 zł mimo, że tego nie chce i nie będę używał to jeszcze mam się zgłaszać co miesiąc i pisać do was o zwrot środków na konto za zakup czegoś czego nie chcę!
Czy ktoś miał taki problem lub czy ktoś z zespołu EA jest w stanie mi pomóc?.