agentmirekNot applicable5 years agoEA Play - O nie! Wygląda na to, że coś poszło nie tak Witam. Próbuję dostać się do EA Play i za każdym razem pojawia się komunikat:: O nie! Wygląda na to, że coś poszło nie tak Czy u Was jest to samo????? Show More
EA_KubaCommunity Manager to agentmirek5 years ago@agentmirek @HubertCe Udało Wam się pobrać wersję testową? 🙂
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 2 days ago623 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 2 days ago623 Posts
Recent DiscussionsEa pro automatycznie się odnowiło Automatycznie odnowiła mi się subskrypcja ea pro bez mojej wiedzy i pobrało środki z konta. Niestety niemam czasu żeby z niej kozystac a zapomniałem anulować subskrypcji. Jest możliwość anulowania ...Zwrot srodkow za EA PLAY PRO Zapomniałem anulować subskrypcję EA Play Pro; wczoraj pobrano ode mnie opłatę, ale nie chcę w nic grać. Nie instalowalem zadnej gry, nic nie sciagalem od wczoraj. Czy mogę otrzymać zwrot pieniędzy? Lagi na Switch 2 Madden 27 Cześć. Dosyć często się zdarzają opóźnienia w meczu head 2 head. Nie idzie grać i wybierać zagrywek. Często też mecz działa poprawnie a gdy przeciwnik zapuzuje grę to pojawia się ten sam problem. 3 s...Data wczesnego dostępu z EA PLAY Witam, Jaka jest finalna data wczesnego dostępu czy gracze posiadający EA PLAY otrzymają dostęp 17 września o 15:00 czy 18 września o 01:00 ? Problem z abonamentem ea play Witam, mam wykupiony abonament EA Play na PlayStation 5. Jeszcze miesiąc temu miałem z 30/40 gier dostępnych. Na chwile obecna mam dostep tylko do 10 gier. Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Czemu ...