Wampirzyca
15 days agoSeasoned Newcomer
Problem połączonych kont steam z EA
Witam, kiedyś kupiłam grę spore na steam. Po czasie zaczęła mi się nudzić więc chciałam ściągnąć modyfikacji żeby się pobawić, ale żeby to zrobić musiałam zainstalować mieć konto na Vortex co nie jest problemem bo już wcześniej z niego korzystałam z innymi grami ale gdy chciałam ogarnąć mody do spore to kazało mi tą grę wykupić na EA pomimo że EA mam powiązane ze steam wraz z Vortex. Naprawdę nie wiem czy coś robię źle czy o co chodzi że nie mogę grać przez EA i naprawdę nie chciała bym kupywać tej samej gry kilka krotnie. Czy ktoś mógł by mi pomóc i powiedzieć o co chodzi bo nie rozumiem...
Hej Wampirzyca
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA, ale chcę Ci podesłać kilka ogólnych porad:
- sprawdź czy Twoje konto EA oraz Steam są prawidłowo połączone: Jak Zarządzać Powiązaniami z Kontem EA
- jeśli masz kilka kont, upewnij się, że sprawdzasz, to na którym gra oraz dodatki zostały kupione
- wyczyść pamięć podręczną Steam oraz EA app
- jeśli w EA app brakuje twoich gier, DLC lub innej zawartości, skontaktuj się z nami bezpośrednio.