Forum Discussion

LubieHejtowac's avatar
2 years ago

"Światowe Tournee" - Podstawy - Zbugowane zadanie

Jeden z kolejnych 648466 błędów.

Momenty - Światowe Tournee 

Zadanie - Podstawy - Światowe Tournee

Jak widać na screenach w załączniku. Jeśli ukończymy którekolwiek zadanie odrazu na 2 gwiazdki to gra jest na tyle zbugowana ze nie zalicza Ci postępów bo MUSISZ ZDOBYC 1 GWIAZDKĘ.  

4 Replies

• @LubieHejtowac Co jak co ale to nie jest zbugowane zadanie. Pisze wyraźnie zdobądź jedną gwiazdkę. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

• @Avalayya  napisał/a:

@LubieHejtowacCo jak co ale to nie jest zbugowane zadanie. Pisze wyraźnie zdobądź jedną gwiazdkę. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Człowieku, jeżeli uważasz że tak to powinno wyglądać to nie mamy o czym rozmawiać. 1 gwiazdką to powinno być minimum, a nie że musisz robić 2x to samo bez celu. Nie wyskakuj mi tutaj z dziecinnym tekstem "czytanie ze zrozumieniem" bo to jest tak samo żałosne jak i często gęsto ich podejście do gier.

• AntiJeans49's avatar
    AntiJeans49
    New Traveler
    2 years ago
    @LubieHejtowac Mam ten sam problem, bo mi nie zaliczyło w ogóle zadania mimo zrobienia wszystkich "gwiazdek" od razu na drugim poziomie. Jeśli prześledzisz inne zadania w tej grze i w jej poprzedniczkach to gra praktycznie zawsze zaliczyła zadania robione "na wyrost" czy ponad wymagania minimalne. Nadto zwykła logika: gdy zdobywasz dwie gwiazdki w danym Momencie, to w skład tych dwóch gwiazdek wchodzi chyba ta jedna wymagana w zadaniu

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago