Majszuniu2 years ago1pkt za wygranie meczu w Mistrzostwach Produkt: EA SPORTS FC 24 Platforma:PC Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC Model karty Nvidia lub AMD RTX 3060 Podaj ilość pamięci RAM w GB 32 W którym trybie miało to miejsce? Ultimate...Show More
candypanda19952 years agoDokładnie mam tak samo, wygrałem dwa mecze gdzie przeciwnik wychodzi z meczu i dostaje po 1pkt.
Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago4,668 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago4,668 Posts
Recent DiscussionsJak usunąć uszkodzone pliki Jeśli masz problemy z zawieszaniem się, rozłączaniem lub matchmakingiem w EA SPORTS FC™, spróbuj usunąć uszkodzone pliki. Niektóre pliki wykorzystywane przez grę EAS FC są często aktu...Fc 24 Hola no sé si soy el único pero necesito ayuda el otro día jugando fc 24 en switch se me salió del juego y me dio un error y ahora no me deja jugar y me pone que no detecta el juego ayudarme porfavor...Brak nagród za 2 kolejkę Fc Pro Witam. Dlaczego nie dostałem nagrody za oglądanie 2 kolejki FC pro ? Nagrody za 1 kolejkę pojawiły się na drugi dzień natomiast za 2 kolejkę nie pojawiły się do tej pory. Brak możliwości rozpoczęcia jakichkolwiek ewolucji Witam, może ktoś pomoże jestem swierzakiem i może coś nie ogarniam ale po wykonaniu 3 ewolucji na samym początku grania nie mogę wykonać kolejnych, czy tylko każdy ma dostępne 3 ewolucję i więcej już...fc 24 nie odpala się, wraca do EA APP Witam, kilka dni temu zakupiłem fc 24 i ani razu gry nie dałem rady odpalić, za każdym razem gdy fc 24 jest odpalane nie zależnie czy poprzez EA APP czy ikonke na pulpicie dzieje się ta sama sytuacja...