Forum Discussion

iidta03eczzi's avatar
iidta03eczzi
Newcomer
23 days ago
Solved

fc24

co zrobić jeśli mam wersje cyfrową eafc24 i chce zagrać sobie grałem 2 lata temu ale chce teraz grać ale nie moge bo jak wpisuje kod to pisze że kod został już zrealizowany i nie moge dojśćdo tego na jakim koncie odpalałem tą grę ostatni raz 

• Hej iidta03eczzi​ 

Kod do gry cyfrowej można wykorzystać tylko raz – po aktywacji przypisuje się on na stałe do konkretnego konta EA. Dlatego teraz pokazuje, że został już zrealizowany.

Najbardziej prawdopodobne są dwie rzeczy – albo logujesz się na inne konto niż wcześniej, albo gra była przypisana do starego konta, którego teraz nie pamiętasz.

Na teraz spróbuj:
    - sprawdzić wszystkie swoje maile i spróbować opcji „nie pamiętam hasła” – może trafisz na konto, na którym była gra
    - zalogować się do EA app różnymi adresami mailowymi, których mogłeś używać
    - jeśli nic nie znajdziesz, skontaktuj się z EA Help

Niestety nie da się użyć tego samego kodu ponownie ani przenieść gry na inne konto.

Daj znać, czy udało się znaleźć właściwe konto.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej iidta03eczzi​ 

Kod do gry cyfrowej można wykorzystać tylko raz – po aktywacji przypisuje się on na stałe do konkretnego konta EA. Dlatego teraz pokazuje, że został już zrealizowany.

Najbardziej prawdopodobne są dwie rzeczy – albo logujesz się na inne konto niż wcześniej, albo gra była przypisana do starego konta, którego teraz nie pamiętasz.

Na teraz spróbuj:
    - sprawdzić wszystkie swoje maile i spróbować opcji „nie pamiętam hasła” – może trafisz na konto, na którym była gra
    - zalogować się do EA app różnymi adresami mailowymi, których mogłeś używać
    - jeśli nic nie znajdziesz, skontaktuj się z EA Help

Niestety nie da się użyć tego samego kodu ponownie ani przenieść gry na inne konto.

Daj znać, czy udało się znaleźć właściwe konto.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 13 days ago
4,675 Posts