Forum Discussion

SokersYFL's avatar
2 years ago

Błąd ewolucji "ten piłkarz jest już objęty ewolucją"

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GeForce RTX 3060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8 GB
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Ewolucje
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 27.03.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 14:10
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem jak możecie odtworzyć ten problem ale u mnie błąd działa jeśli wybieram złotą kartę Milika w jakiejkolwiek ewolucji gdzie się kwalifikuje milik gdy klikam jego kartę to mi wyskakuje ten błąd a na innych kartach już tak nie mam i normalnie mogę zrobić na nich ewolucję
Co się dzieje? Chciałem zrobić nową ewolucję na złotej karcie milika. Miałem wcześniej już skończoną ewolucję na miliku ale sprzedałem go i teraz kupiłem sobie złotą kartę jego żeby zrobić inną ewolucję na nim, gdy wchodziłem w trybie ewolucje to wybrałem sobię ewolucję obunożny atak i gdy kliknąłem na milika to wyskoczył błąd że ten "piłkarz jest już objęty ewolucją" a nawet nie miałem na nim ewolucji wtedy. Na innych kartach działa normalnie ewolucja tylko na Miliku nie działa który się kwalifikuje do tej ewolucji. Proszę naprawcie ten błąd bo chciałbym zrobić sobie na nim ewolucję. Pozdrawiam
Co powinno się stać? Po prostu to naprawcie, a świat będzie piękniejszy.

Nie wiem o co chodzi z tym ale to jest chore że nie mogę zrobić ewolucji gdy nawet go nie posiadam w żadnej innej ewolucji. Na ea app mam nick SokersYFL

4 Replies

• Tez mam ten błąd ale u siebie, mam 2 zawodników z czego Alabe mogę dać do kolejnej ewolucji a Tchouameniego już nie. Gdzie Alaba to jest wyjątek, a reszta kart które kiedyś już wrzuciłem do Evo nadal ma  Ten błąd 

• Ja mam tak z martinellim i havertzem chce dać martinelliego próbowałem już wszystkiego quicksell robiłem kupowałem nowego nic to nie zmienia karta jest już objęta ewolucją dlaczego z tym nic jeszcze nie zrobili skoro widzę że to nie pierwszy dzień to się dzieje leniwi jacyś są czy co

• deemssj's avatar
    deemssj
    12 months ago

Mam tą samą sytuację i też z Martinellim. Zaraz skończy się czas na zrobienie ewolucji i będzie po zawodach 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,638 PostsLatest Activity: 19 hours ago