Forum Discussion

mj23thegreat's avatar
mj23thegreat
Not applicable
2 years ago

Ban na robienie SBC w FC Companion

Witam. Wczoraj robiłem ręcznie SBC architekta czyli łącznie 160 SBC, także robiłem inne SBC o informy czy paczki 84x10. Nagle wieczorem dostaję info z aplikacji mobilnej na telefonie z androidem, że nie mogę wysłać składu. Zaznaczam, że sam robiłem te SBC ręcznie przez kilka godzin. Skoro są to powtarzalne SBC i mogę je robić tyle razy ile chcę, to dlaczego dostaję bana.

I proszę mi nie mówić, że mam sobie robić na konsoli czy komputerze, bo jestem teraz na urlopie i mam jedynie dostęp na komórce. Zapłaciłem za tą grę i jakim prawem stosujecie takie praktyki. Na pewno tej sprawy tak nie zostawię. I uprzedzając pytania to robiłem kilka rzeczy

- wyczyściłem pamięć podręczną i dane aplikacji

- odinstalowałem aplikację

- zainstalowałem na nowo

- sprawdzałem na innym telefonie

Powtarzam, że sam robiłem te SBC, a nie jakiś boot. Uważam, że jest to niezgodne z prawem ograniczanie mi dostępu do aplikacji, kiedy nie złamałem żadnego punktu regulaminu. Ja kupiłem pełną wersję gry, a nie jakieś demo. Jest teraz event futties i nie mogę się cieszyć grą i kartami, bo nie mam dostępu, bo ktoś sobie dał mi bana. 

Pytam się za co?

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 11 days ago
4,675 Posts