Forum Discussion

mj23thegreat's avatar
2 years ago

Ban na robienie SBC w FC Companion

Witam. Wczoraj robiłem ręcznie SBC architekta czyli łącznie 160 SBC, także robiłem inne SBC o informy czy paczki 84x10. Nagle wieczorem dostaję info z aplikacji mobilnej na telefonie z androidem, że nie mogę wysłać składu. Zaznaczam, że sam robiłem te SBC ręcznie przez kilka godzin. Skoro są to powtarzalne SBC i mogę je robić tyle razy ile chcę, to dlaczego dostaję bana.

I proszę mi nie mówić, że mam sobie robić na konsoli czy komputerze, bo jestem teraz na urlopie i mam jedynie dostęp na komórce. Zapłaciłem za tą grę i jakim prawem stosujecie takie praktyki. Na pewno tej sprawy tak nie zostawię. I uprzedzając pytania to robiłem kilka rzeczy

- wyczyściłem pamięć podręczną i dane aplikacji

- odinstalowałem aplikację

- zainstalowałem na nowo

- sprawdzałem na innym telefonie

Powtarzam, że sam robiłem te SBC, a nie jakiś boot. Uważam, że jest to niezgodne z prawem ograniczanie mi dostępu do aplikacji, kiedy nie złamałem żadnego punktu regulaminu. Ja kupiłem pełną wersję gry, a nie jakieś demo. Jest teraz event futties i nie mogę się cieszyć grą i kartami, bo nie mam dostępu, bo ktoś sobie dał mi bana. 

Pytam się za co?

No RepliesBe the first to reply

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago