Forum Discussion
53 Replies
- Toszek3212 years agoNot applicable
Mam tak samo, wciąż nic nie dostałem pomimo odebrania na twitchu
- krzysiocug2 years agoNot applicable
Mój nick w grze: alilkr14. Również nie dostałem Dropu za oglądanie na twitchu. Konta są połączone, na twitchu pisze drop odebrany w grze od 3 dni nagrody są nie przyznane.
- WassupG442 years agoNot applicable
I jak?
- EstanaOfficial12 years agoNot applicable
O, widzicie. Pewne warianty, są dostępne nie dla każdego, człowieka. Jak to się mówi.
Ogółem będziemy czekać, aż temat, odejdzie, w zapomnienie. Cholera jasna.
Pozdrowienia dla jego - DeSpeszialOne2 years agoNot applicable@EstanaOfficial no trzymajta się tam, cholera jasna XD
- darzad19812 years agoNot applicable
Do tego dążą. Założyłem po przez help.ea 2 sprawy. Obie mają już status rozwiązane. Problem w tym że paczek nadal nie otrzymałem. Odpowiedzi także żadnej. Ani na stronie ani mailowo. Widać, że mają nas głęboko w d..... Czekają aż sprawa ucichnie. Ogólnie mam w nosie te paczki ale chodzi o coś innego. Skoro zrobiliście zadanie i druga strona poświęca na to swój czas to wypadałoby wywiązać się z obietnicy nagród. Nie tylko za czas spędzony na zadaniu ale także za czas spędzony na pisaniu na tym forum. Czas na drzewie nie rośnie. Pytanie tylko czy jest w ogóle sens kopać się z koniem ? Od dawna mam wrażenie, że to forum nie służy do żadnej pomocy. Ono po prostu jest bo musi aby to PR-owo jakoś wyglądało.
Szanowna EA_Kalina proszę o informację dlaczego sprawy są oznaczane jako rozwiązane skoro nie są ? Brak na nie też bez żadnej odpowiedzi. Nie można ich wznowić. Chodzi o: Sprawa #160234470, Sprawa #159965933, Sprawa #160234125. Czy zakładanie tych spraw ma jakikolwiek sens ? Czy może hurtowo są oznaczane jako rozwiązane bez przeczytania zawartości ? Bardzo proszę o wyjaśnienia.
- krzysiocug2 years agoNot applicable
Olali nas fest. 0 jakiej kolwiek odpowiedzi z ich strony. Naprawdę słabo to wygląda. Już lepiej jakby napisali nawet coś poszło nie tak, nie dostaniecie tych paczek przepraszamy a nie centralnie olać temat i nie dać nikomu żadnej odpowiedzi. Pokazali jak szanują graczy. Naprawdę słabo ze strony EA...
No słabo. Zupełny brak informacji z ich strony. Jest to po prostu zwykłe lekceważenie klienta. Zrozumcie, że wasz zespół istnieje tylko i wyłącznie dzięki ludziom którzy kupują wasze produkty. Nie powinno tak się postępować. Pokazujecie tylko brak jakiegokolwiek szacunku.
- Arczi02072 years agoNot applicable
Podbijam post, żeby nie umarł śmiercią naturalna, bo to już są jakieś jaja, mija tydzień a nadal brak informacji…